26/03-23: Dejligt atter at have overskud og lyst til at få opdateret lidt, her på siden, med både tekst og billeder.
Efter nogle turbulente måneder uden job, uden overskud og energi til at lave noget fornuftigt, er det hele endelig vendt. Jeg har fået job og er rigtig glad for stedet. Pt. som vikar, men jeg håber det kan blive til en fast stilling end jeg plejer. En helt speciel idé dukkede op i tankerne og i går fik jeg den skudt, efter nogen tids forberedelse. Den indebar en rekvisit som jeg ikke selv lå inde med, men det lykkedes mig at låne hos en god ven og tidligere kollega fra min tid på VLR. (Tak Stig P.)
DJ pladespillederen over dem alle, en Technics SL-1210. En sjov opgave, hvoraf en del af billederne blot er belyst med en lille LED-lommelygte.
Om et par uger, har jeg årets første modelaftale med en model jeg ikke tidligere har arbejdet med. Det glæder jeg mig til.

01/01-23: Igen står, som man siger, et nyt år for døren - For et par uger siden (sådan føles det) fejrede jeg nytårsaften i eget selskab efter eget ønske. Om formiddagen have jeg netop fået den 3. vaccine mod, ja det der I ved... Stik 1 & 2 gav ingen problemer, men stik 3, afsluttede min Nytårsaften kl. 22.


Dette årsskifte, lignede lidt.
De seneste måneder, har jeg ikke haft det ret godt med mig selv og mit privatliv generelt.
En del af udfordringerne, er nok mit eget ansvar, men jeg synes også at jeg har mødt en del modgang, fra uventet side (Det er måske også mit ansvar) men det har været hårdt!

Jeg er bestemt ikke fan af aflyste fotoshoots, men i 2022 har jeg selv måttet aflyse langt flere end hvad jeg kan være tilfreds med og nogensinde har gjort før.  Jeg beklager dybt.
Jeg vil nok holde lidt ro på fotoarbejdet for en tid - Der er nogle ting jeg har brug for at arbejde med, på det private plan, før jeg atter, forhåbentligt, igen finder gnisten, lysten og sikkerheden for, at kunne levere et veludført shoot.

Godt Nytår

Back to Top