14/01-24: I går, tog jeg en beslutning om at droppe Facebook.
Jeg ser primært ligegyldige reklamer, og kun sjældent opslag fra mine venner. Sygt og kedeligt. Gider sq ikke mere. Har dog beholdt Messenger.
Nanna har sagt ja til at lave 3 shoots med hendes gravide mave... Fedt og tak for det.
Gåtur i Vejle i dag, m. min kammi, Johnny.

 12/01-24: Endelig ser det ud til at jeg kan få lavet mit gravid projekt. Endelig en model der vil deltage. Tak for det.
Vi skal lave 3 shoots i vores projekt. alle i studiet, m. sort baggrund. Hold op jeg glæder mig til det færdige billede, der kræver lidt arbejde i PhotoShop.

Godt Nytår
 06/01-24: Som et lille knips med fingrene, blev 2023 til 2024. Et, på flere måder, rigtig træls år for mig.
Kun 5 modelshoots. Det tror jeg ikke er sket/set før.
Hvorfor nu det? Et sammenfald af flere omstændigheder. Det er blevet svært at skaffe TFP-modeller, synes jeg og har ofte tænkt tanken om helt at stoppe som fotograf.. Flere siger de oplever det samme, men 2023 har også været præget af sygdom. Midt på året, måtte jeg trække stikket. Se i øjnene at jeg ikke længere kunne overskue min hverdag. Jeg dummede mig og mistede et ellers godt job og gik ned med stress. Overskuddet og overblikket forsvandt, og en depression bankede på min dør.
Det medførte desværre et for højt forbrug af alkohol, som jeg modtager behandling for, og i dag igen er ædru. I enkelte tilfælde, har alkohol desværre også medført en dårlig adfærd på div. sociale medier. Det har kostet på vennelisten og det er jeg ked af. Jeg undskylder til dem det måtte være gået udover.
Hvad skal der så ske i 2024?
Jeg håber at kunne fortsætte med foto som før. Jeg håber at det bliver muligt at finde et par modeller, der har lyst at stille op. Heldigvis har allerede et par stykker jeg har shootet med, tilkendegivet at lave nye shoots. Tak for det.

Back to Top