Jeg håber på en genåbning af studiet og foto generelt, i løbet af april.


25/03-21:  Forandring, kræver handling. Jeg har handlet.
Jeg har sagt, det jeg troede var, drømme jobbet op og er startet i en ny virksomhed. Well, ny og ny er så meget sagt. Jeg er for 4. gang blevet hyret ind i den samme virksomhed. Denne gang i en nystartet fabrik (no.2). Nye omgivelser, en del nye kolleger men også et par kendte og en produktion jeg kender og tidligere har været Teamleder i.
Efter knapt en uge, er skuldrene faldet, humøret steget, lysten til at genfinde, det gode liv jeg havde. Nu tror jeg på det lykkedes.
I og med jeg ikke har lavet et eneste shoot i år, dels pga. Covid 19 og dels pga. ovenstående, så har de seneste mange opslag fra min hånd, på både sociale medier og kritikside, været billeder, som jeg har hentet fra arkivet.
Heldigvis er der blevet taget godt imod de fleste uploads. Tak for det.
www.youpic.com (Link til min profil) lægger jeg af og til billeder op for kritik og det er gået ganske fint.
Top rate er en gul stjerne, hvilket betyder at billedet vises som inspiration for andre brugere af sitet. Jeg har pt. 31 i denne kategori.
No. 1 + no. 3 i denne kategori, er med samme model, fra samme shoot.
Begge billeder med +300 likes.
Satser på år 2021 bliver det år vi når til vores 2.. shoot.
16/03-21:  Nu, er der gået ALT for lang tid, siden det hele var sjovt. Well, sådan har jeg det, i forhold til min hobby. Nogle har faret landet tyndt og fået lavet billeder. Fede billeder. Tillykke.
Jeg synes på et punkt det er forkert, men jeg er sq også lidt misundelig, for hvor farlig har denne pandemi været for den almene dansker, vores beskedne hobby på 2-3 mands samvær.
Har ikke kunnet lure den, så jeg har forholdt mig yderst passiv og restriktiv, men der har  også været en alvorlig udfordring, rent jobmæssigt. Jeg flyttede til Kolding for et her job jeg troede på skulle være "det andet" jeg har søgt i flere år.
Det var det, men noget gik galt. Firmaets største kunde, nedskæringer, afskedigelser, lav løn, (Udsætninger af lønregulering)
Ekstremt  dårligt arbejdsforhold.  Ingen tegn på udvikling, nytænkning, eller løsning!
Hvis ikke det var chefen selv, var det ikke interessant.
Jeg vil gerne have ro på mit liv og føle mig glad igen.
Det håber jeg starter på mandag med et nyt job og at ro og overskud til foto følge med.
April, giv mig enligst overskud ti l mig, overskud til min hobby.Det håber jeg starter på mandag!
26/01-21: Lige før jul, 2020, fik jeg en gave. Den var fra mig, til mig.
Altid dejligt med den slags uventede overraskelser.
Inde i pakken, var der et Canon Powershot G9 X mk. II. Det kan lave fine billeder i RAW og det kan lave fine videooptagelser, altså når brugeren lige lære at menu´er og funktioner at kende. De er ret forskellig fra den daglige 5D mk. IV
So far, er det kun blevet til at shoote lidt rundt om hvor jeg bor, men i weekenden, tog jeg den med på gåtur v. Syvårssøerne.
Nu hvor studiet, endeligt er klar, og der er masser af henvendelser fra modeller der vil shoote har jeg valgt at holde studiet lukket pga. Covid-19. P.t. til medio feb.
Jeg har skudt lidt natur i stedet med det lille nye kamera.

08/01-21: Nyt år, nye muligheder. Well, ikke alt nyt er godt nyt.
Jeg flyttede, for et par måneder siden, til Kolding, og fik dermed igen, fast stude. Jeg er primært studie fotograf og er så tilfreds med den/de muligheder for foto.
Så er der jo lige....
Den forbandede pandemi.
Jeg har, siden jeg startede i 2006, ALDRIG aflyst så mange shoots, som i 2020. Jeg prøver at rette ind, ud fra de af regeringen, udpegede regler.
Senest, har jeg læst "Undgå at mødes"
Mega ærgerligt, med nyt studie, der ikke kan bruges, men hey. Det er bare en hobby.
Til alle Jer, der også bare er hobby, model som fotograf. STOP tfp. Drop din hobby, som jeg har droppet min.
#staysafe #detbliverbedreendag
Læs om tidligere år, nederst på siden.

Back to Top