29/08-21: Den muterede Influenza, har i den grad sat sine begrænsninger, for min hobby. Det har jeg nævnt før, men nu ser det hele lysere ud. Pr. 10/9-21 slettes alle restriktioner.
Medio aug. var det igen muligt at afholde foto MeetUp i og omkring LUMO studiet i Kolding. Forud havde jeg lavet et par aftaler, hvoraf den ene gik i vasken, men jeg fik skudt et improviseret shoot med Annika, og med Nicki i det naturlige lys på dagen.
Cecilie og jeg havde en aftale i går, men det havde hun vist glemt. Well, det er jo også en hel uge siden vi snakkede sidst, da jeg lavede billeder af hendes søsters konfirmation.
September er ved at være lukket, mht. foto.
01/08-21: Det er nu den sidste dag i sommerferie, 2021. 3 uger er gået og i morgen er det hverdag igen.
For 3 uger siden, så det ud til at blive en ok foto ferie omend 3 shoots havde klumpet sig lidt sammen, men i alt 6 aftaler denne sommer, foreløbig. Af de 6 er en enkelt blevet gennemført. Resten, 5 stk. blev aflyst, eller udsat, af forskellige årsager. En måtte jeg selv aflyse da jeg vågnede op om morgen og havde det rigtig skidt. Så var der arbejde og så var der Covid-19 mistanke.
I ca. 1 år, har jeg været i kontakt med Mette, men pandemien mv., har gjort det umuligt at mødes for her forleden dag. Mette har en super smidig krop, og netop den var temaet i vores første shoot.
Nu venter MeetUp hos LUMO forude, og så har jeg fået kontakt med et par nye ansigter, hvilket jeg håber ender ud i et par kommende shoots.
13/07-21: Det er blevet sommer og ferietid for nogen.
Selv har jeg nu ferie i 3 uger. Dejligt, for vi har haft travlt, og jeg har fået lidt mere ansvar. Det har jeg lige skullet vænne mig til. Det er gået lidt udover det overskud jeg gerne vil og plejer at have, til foto, men nu er der kommet gang i den igen.
Manja skrev for nogle uger siden, at nu var der gået 5 år, siden vi lavede billeder til hendes 40 års fødselsdag og artiklen i Vejle Amts Folkeblad. Nu ville Manja gerne have nye billeder. Med på shootet, var hendes søn og svigerdatter.
Jeg har fået kigget lidt location i Kolding. Har generelt været for dårlig til at komme ud pga. pandemien, men nu har har jeg fået 2 stik med vaccine, så jeg føler mig mere sikker.
Med lidt hjælp, har jeg fundet en lille strand. Den skal prøves af på hvad der bliver et par pressede dage i uge 29 - 3 dage med shoot.

Fritiden har også gjort at jeg har fået skrevet en lille (underlig) novelle som jeg pt. ikke er klar til at offentligt gøre. Måske det kommer, senere. Jeg kan godt lide at skrive, så måske der kommer mere, der kan læses af Jer der ser med.
10/06-21: Godt gang i studiet, og location shootes.
Juni er lukket for book. Juli er der stadig få åbne pladser.
Skønt med opbakning, fra modeller som gerne vil have sin plads.

Jeg tager de ind jeg føler at have overskud til, i forhold til at jeg er ret presset med arbejdet, som jeg jo lever af..

Ingen er glemt, eller fravalgt.

D.d. har min Facebook side nået 700 likes... Tak.
01/06-21: I 2015, mødte jeg, mens jeg boede i Vejle, jævnligt en køn kasseassistent i min lokale NETTO.
Jeg kunne, som fotograf, lide hendes look. Det var lidt specielt, og det specielle/anderledes tiltaler mig.
Jeg er, som person, ret genert anlagt, så der gik noget tid før jeg fik mig taget sammen til at give hende mit visitkort.
"Kontakt mig hvis du er interesseret".
En dag gjorde jeg det. Hun fik mit kort.
Jeg ventede, og ventede lidt mere.. Den eneste oplysning jeg havde på hende, var hendes navneskilt på blusen, når hun sad der, bag kassen..
Tiden gik og jeg hørte intet...
Der gik mere tid. Stadig intet svar.. Pokkers, men fair hvis hun ikke var interesseret i et shoot.
Så en dag... Jamen der er hun jo... Skrev via Facebook.
Ret hurtigt kom der svar.
"Beklager, jeg ville have ringet, men jeg mistede dit kort".D. 1/8-16 lavede vi vores 1. shoot. - Det blev til yderligere 3 shoot.

Nu er jeg bosat i Kolding/Bramdrupdam og handler jævnligt i en lokal REMA 1000 - Igen har et supermarked vist en kasseassistent, som kunne have potentiale som model, så forleden tog jeg kontakt..
Nu afventer jeg spændt..
Kalender pænt fyldt, inkl. tid til mig selv, i juni.
Skønt at være i gang igen
10/05-21: Jeg plejer at bruge hver weekend, næsten, på fotoshoot, men det har jo ikke været muligt, synes jeg.
Siden d. 14/12 har jeg kun lavet eet shoot, og det var ude i det fri.
Derfor var det SÅ lækkert endelig at få en model i studiet i den forgangne weekend og samtidig se en pænt fyldt kalender frem mod juni.
Endeligt kan jeg begynde at indhente noget af det forsømte. Synes bestemt der er udsigt til nogle gode shoots.
Lørdag havde jeg en ny model i studiet og sikken en oplevelse. Dygtig og engageret. Vi har en lækker blandet serie på vej til Jer. Den ligger pt. i "redigerings maskinen".
Her får I lige en lille teaser.
All rights reserved ©
Model: Mathilde Halldorsdottir Jensen
05/05-21: 2020 - Et mærkeligt år... Et ØV år, på flere områder, men også et kreativt år for mange...
Jeg flyttede til Kolding, pga. job og med den mulighed for igen at få fast studie.
Studiet tog lidt tid at indrette, og jeg blev først færdig, netop som DK lukkede ned for 2. gang.
Marts 2020 - Min niece og kæresten, får deres første barn, en skøn lille babyboy.
Jeg ser dem alle 3, alt alt  for lidt, men nyder når det lykkedes. Får masser af Snap´s  så jeg kan følge hans opvækst.
Jobbet i Kolding, tog alt fra mig. Jeg gik ned med flaget, og foto blev bare HELT uoverskueligt. Faktisk blev mit liv, uoverskueligt.
Et falskt firma, en falsk ledelse, men  det opdagede jeg desværre for sent.
Da jeg endeligt gjorde det forbi, var jeg knækket.

I det nye job, kører jeg længere end jeg ønsker, men jeg er glad, hver dag. Har fået mere ro på mig selv, og hverdagen generelt, og er på vej til igen, at finde mig selv og dermed åbne for at dyrke min hobby. Fotoshoots!
Det tager tid, men det lykkedes for mig, en dag!

Har vi været i kontakt, så er du ikke glemt.
Jeg føler at have forsømt en del aftaler. Jeg vil gerne dem alle, men overskuddet blev væk.
Jeg håber at kunne indfri alle nye - halve - kvarte- og hele aftaler i løbet af året.


Jeg åbner i maj for studie shoots, i det omfang jeg har overskud til


01/04-21: Endelig og så alligevel.
Påske. April. Forår.
Jeg har været meget tilbageholdende omkring shoots i 2021. Holder studiet lukket, men nu er der bedring i sigte... Regeringen åbner, her og der.
1/4 havde jeg mit første shoot i år. Endnu et var planlagt, men snevejr udsatte dette.

Jeg kan godt lide det uperfekte og gøre det perfekt.
I aug. 2020 var jeg i tale om et shoot i studiet. Så kom Corona, lockdown, og det blev til ingenting.
Annika lider af
Gastroparese og har været tæt på død, men ønsker stadig at leve og være model.
Hun viser gerne sonden, der gør, at hun trives.


25/03-21:  Forandring, kræver handling. Jeg har handlet.
Jeg har sagt, det jeg troede var, drømme jobbet op og er startet i en ny virksomhed. Well, ny og ny er så meget sagt. Jeg er for 4. gang blevet hyret ind i den samme virksomhed. Denne gang i en nystartet fabrik (no.2). Nye omgivelser, en del nye kolleger men også et par kendte og en produktion jeg kender og tidligere har været Teamleder i.
Efter knapt en uge, er skuldrene faldet, humøret steget, lysten til at genfinde, det gode liv jeg havde. Nu tror jeg på det lykkedes.
I og med jeg ikke har lavet et eneste shoot i år, dels pga. Covid 19 og dels pga. ovenstående, så har de seneste mange opslag fra min hånd, på både sociale medier og kritikside, været billeder, som jeg har hentet fra arkivet.
Heldigvis er der blevet taget godt imod de fleste uploads. Tak for det.
www.youpic.com (Link til min profil) lægger jeg af og til billeder op for kritik og det er gået ganske fint.
Top rate er en gul stjerne, hvilket betyder at billedet vises som inspiration for andre brugere af sitet. Jeg har pt. 31 i denne kategori.
No. 1 + no. 3 i denne kategori, er med samme model, fra samme shoot.
Begge billeder med +300 likes.
Satser på år 2021 bliver det år vi når til vores 2.. shoot.
16/03-21:  Nu, er der gået ALT for lang tid, siden det hele var sjovt. Well, sådan har jeg det, i forhold til min hobby. Nogle har faret landet tyndt og fået lavet billeder. Fede billeder. Tillykke.
Jeg synes på et punkt det er forkert, men jeg er sq også lidt misundelig, for hvor farlig har denne pandemi været for den almene dansker, vores beskedne hobby på 2-3 mands samvær.
Har ikke kunnet lure den, så jeg har forholdt mig yderst passiv og restriktiv, men der har  også været en alvorlig udfordring, rent jobmæssigt. Jeg flyttede til Kolding for et her job jeg troede på skulle være "det andet" jeg har søgt i flere år.
Det var det, men noget gik galt. Firmaets største kunde, nedskæringer, afskedigelser, lav løn, (Udsætninger af lønregulering)
Ekstremt  dårligt arbejdsforhold.  Ingen tegn på udvikling, nytænkning, eller løsning!
Hvis ikke det var chefen selv, var det ikke interessant.
Jeg vil gerne have ro på mit liv og føle mig glad igen.
Det håber jeg starter på mandag med et nyt job og at ro og overskud til foto følge med.
April, giv mig enligst overskud ti l mig, overskud til min hobby.Det håber jeg starter på mandag!
26/01-21: Lige før jul, 2020, fik jeg en gave. Den var fra mig, til mig.
Altid dejligt med den slags uventede overraskelser.
Inde i pakken, var der et Canon Powershot G9 X mk. II. Det kan lave fine billeder i RAW og det kan lave fine videooptagelser, altså når brugeren lige lære at menu´er og funktioner at kende. De er ret forskellig fra den daglige 5D mk. IV
So far, er det kun blevet til at shoote lidt rundt om hvor jeg bor, men i weekenden, tog jeg den med på gåtur v. Syvårssøerne.
Nu hvor studiet, endeligt er klar, og der er masser af henvendelser fra modeller der vil shoote har jeg valgt at holde studiet lukket pga. Covid-19. P.t. til medio feb.
Jeg har skudt lidt natur i stedet med det lille nye kamera.

08/01-21: Nyt år, nye muligheder. Well, ikke alt nyt er godt nyt.
Jeg flyttede, for et par måneder siden, til Kolding, og fik dermed igen, fast stude. Jeg er primært studie fotograf og er så tilfreds med den/de muligheder for foto.
Så er der jo lige....
Den forbandede pandemi.
Jeg har, siden jeg startede i 2006, ALDRIG aflyst så mange shoots, som i 2020. Jeg prøver at rette ind, ud fra de af regeringen, udpegede regler.
Senest, har jeg læst "Undgå at mødes"
Mega ærgerligt, med nyt studie, der ikke kan bruges, men hey. Det er bare en hobby.
Til alle Jer, der også bare er hobby, model som fotograf. STOP tfp. Drop din hobby, som jeg har droppet min.
#staysafe #detbliverbedreendag
Læs om tidligere år, nederst på siden.

Back to Top