Jan-20: Så for den! GODT NYTÅR
Inden vi vi fik set os omkring, gik der lige et år mere.. Vi har nu, taget hul på et nyt år, et nyt årti. Vi er nu, ude af de så kaldte "10 ére"
2020. Det lyde da meget fedt, og jeg glæder mig, for det netop hedengangne år har egentligt ikke været helt som jeg ønskede mig..
27 shoots blev det til, mod 59 i 2018. Der er flere årsager hertil.. Mit privatliv, gik skævt. En flytning, gik skævt...
Det har jeg lært af, og arbejder på at få rettet op på.
Jeg er taknemmelig, over at flertallet, har båret over med min ustabilitet. Jeg er taknemmelig over Jer, som har stillet op, foran mit kamera, enten med egne, eller mine ideér. Tak.
Nu hvor min tid så ikke er brugt på foto, hvad er den SÅ brugt på?
Jo, ser du, som stadig læser med. Udover tankerne om mit privatliv, har jeg også tænkt over hvad det egentlig er, jeg vil med foto. Udover at jeg vil stille lidt højere krav til mig selv, så vil jeg det samme, for de modeller jeg vil shoote med.. Dvs. at som model, skal du bringe noget ind i shootet, og ikke blot forvente, at jeg/fotografen, gør hele arbejdet..
Det kan være mht. tøj, location mv..
Jeg laver stadig mine shoots på TFP basis. Derfor kræver jeg din indsats, som model. Forvent, krav om styling, location mv., hvis du selv har specifikke tanker om et shoot.

Back to Top